kracht & Core

Combinatie van verschillende trainingsvormen die in circuit vorm als groep gezamenlijk worden uitgevoerd

De Kracht/Core training bestaat uit een combinatie van verschillende trainingsvormen die in circuit vorm als groep gezamenlijk worden uitgevoerd. Deze type trainingen zijn geschikt als opstap naar meer bewegen of juist als aanvulling op je eigen trainingen/sport. Met name door het groepselement wat centraal staat in deze trainingen motiveer je elkaar net dat extra stapje te zetten. Een zeer gevarieerd trainingsaanbod met een gezellige en professionele sfeer.

Bij de Hardloopschool vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt tijdens de trainingen. Daarom delen wij deze trainingen zo in dat elk niveau mee kan doen. De intensiteit van de oefeningen kan eenvoudig aangepast worden naar gewenst niveau. Op deze manier hoef je je nooit zorgen te maken over mogelijke niveau verschillen. Plezier, beleving en persoonlijk succes staan dan ook zeker centraal tijdens deze training.

Tijdens de training zal de trainer stap voor stap de oefeningen voordoen en hier gewenste uitleg bij geven. Ook zal er tijdens het zelf uitvoeren van de oefeningen ten alle tijden de trainer er bij zijn om tips en aanwijzingen te geven over de uitvoering en waar nodig ondersteuning en veiligheid te bieden.

 De kracht/core trainingen zijn trainingen waar je op een sportieve, maar vooral ook gezellige manier lekker aan de slag zult gaan met allerlei verschillende trainingsvormen. Leer jezelf kennen en ontdek nieuwe trainingsvormen!

Coaches

Jelmer van der Linden

Jelmer van der Linden

Lucas van Teutem

Lucas van Teutem

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.