Aanbod

Naast reguliere hardlooptrainingen bieden wij ook ondersteunende trainingen aan. Denk hierbij aan kracht/core-stability training of bootcamps. Tevens kun je bij ons terecht voor een loopanalyse voor preventie van loopgerelateerde blessures en/of een inspanningstest om nóg efficienter te kunnen trainen.

Onze missie & visie

Hardlopen is een sport waarvan we te makkelijk denken dat iedereen het kan. Het is namelijk ons natuurlijke bewegingspatroon. Echter raken er nog steeds veel mensen geblesseerd. Wij streven erna om met behulp van goede begeleiding deze groep kleiner te maken. Met een juiste trainingsdosering en opbouw, in combinatie met focus op looptechniek en loophouding, hopen wij de kans op blessures te verlagen en het plezier in het lopen te vergroten.

Join De HardloopSchool

Maak kennis met het hardlopen op een verantwoorde manier. Onder professionele begeleiding leer je hardlopen en verklein je de kans dat je geblesseerd raakt. Of leer bij over de perfecte looptechniek en werk aan je loophouding om je hardlopen te verbeteren en efficienter te worden.

Bekijk onze verschillende pakketten

Join De HardloopSchool 

Hardloop en Kracht/Core trainingen onder professionele begeleiding! Bekijk het trainingsrooster voor de trainingstijden.

 

Met een Hardloopschool lidmaatschap of strippenkaart kun je aan alle trainingen deelnemen (excl. Personal Training).

 

Hardlooptrainingen

Kracht/Core

Bootcamps

Testen & Analyses 

Laat je van top tot teen analyseren. Keuze uit een loopanalyse en/of inspanningstest.

Testen & Analyses

Laat je van top tot teen analyseren. Om de kans op hardloopgerelateerde blessures te verkleinen is het erg hulpzaam om de looptechniek in kaart te brengen door middel van een professionele hardloopanalyse.

Persoonlijke schema’s

Ontvang naast de gezamelijke trainingen een individueel trainingsschema. Deze wordt in overleg met jou op maat gemaakt voor je persoonlijke doelen.

Hardloopschema 

Haal het meeste uit je trainingen door de juist prikkel op het juiste moment te plannen. Train verantwoordt naar je persoonlijke doelen met een op maat gemaakt trainingsschema.

Maak hier je hardloopschema aan!

 

Personal Training

1 op 1 begeleiding

Training onder begeleiding van een professionele trainer

Flexibele trainings momenten

Trainen op gewenste locatie

Personal Training

1 op 1 begeleiding van een van onze trainers. Werk aan jouw persoonlijke doelen op een professionele en verstandige manier.

Vitaliteitstrainingen

Zakelijke groepstrainingen op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vitaliteitstrainingen voor bedrijven 

Deze vitaliteitstrainingen zijn gericht op duurzame inzetbaarheid en om balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid, werk en privé. De coaches inspireren je om met bewuste keuzes je gezondheid te ondersteunen en vol energie in balans te blijven.

Sport shirt

Multi functioneel De Hardloopschool sport shirt

20,- inclusief

*Foto kan afwijken

  • Met het ‘De Hardloopschool’ logo op de linker borst.
  • Kleur: Sporty Navy Blue.
  • 100% polyester.
  • Sneldrogende lichte stof.
  • Ronde hals. Nektape.
  • Raglan mouwen met overstiksels.
  • Afwerking met dubbele stiksels aan de mouwuiteinden en onderkant.
XS S M L XL XXL
Ruglengte 68,50 70,5 72,5 74,5 76,5 78,5
½ borst omtrek 46 49 52 55 58 61
Mouwlengte 33 35 37 39 41 43

Partners

victus

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.