Trainingen en workshops voor bedrijven

Deze trainingen en workshops zijn gericht op duurzame inzetbaarheid en om balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid, werk en privé. De coaches inspireren je om met bewuste keuzes je gezondheid te ondersteunen en vol energie in balans te blijven.

Je kunt ook kiezen voor een clinic waarin je leert efficiënter je lopen en waarin de focus ligt op bewegen, plezier en teambuilding.

Wat is bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is een vorm van gezondheidsbevordering die gericht is op het verbeteren van de fysieke conditie en het welzijn van werknemers binnen een bedrijf. Dit kan worden gedaan door middel van verschillende activiteiten en programma’s die zijn ontworpen om werknemers te helpen om fit te blijven en gezond te leven. Bedrijfsfitness kan bestaan uit activiteiten zoals fitness- en yoga-lessen, personal training, groepslessen, en het aanbieden van gezonde maaltijden en snacks op het werk. De bedoeling van bedrijfsfitness is om werknemers te helpen om beter te presteren op het werk, minder ziekteverzuim te hebben, en een algeheel gevoel van welzijn en balans te behouden. Bedrijfsfitness kan ook helpen om het werkplezier te verhogen en de werknemertevredenheid te verbeteren.

Clinics en workshops

  • minder arbeidsverzuim
  • vitalere medewerkers veroorzaken minder ongevallen en een hoger empathisch vermogen
  • zitten lekkerder in hun vel en doen hun werk met meer plezier
  • zijn stressbestendiger
  • kijken optimistischer naar de toekomst
  • kunnen beter omgaan met teleurstellingen
  • zijn minder snel vermoeid en hebben een groter concentratievermogen
Training inhoud

De inhoud van de training is deels afhankelijk van de wensen. Beweging en plezier zal altijd het uitgangspunt zijn.

Voorbeeld:

– Presentatie (‘Topsport in combinatie met studeren’)

– Looptechniek workshop (‘Hoe loop ik efficienter en sneller?’)

– Presentatie (‘Sportvoeding’)

– Bootcamp (Kracht/Core) 

Kosten

Neem contact op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Coaches

Jelmer van der Linden

Jelmer van der Linden

Lucas van Teutem

Lucas van Teutem

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.