Contact

Heb je een vraag of opmerking? Je kunt onderstaand contactformulier gebruiken om met ons in contact te komen. 

 

Email

info@dehardloopschool.nl

Direct chatten

Open chat hier

Frequently Asked Questions

Ik heb nog nooit eerder hardgelopen. Kan ik dan wel deelnemen?

Bij De Hardloopschool zijn alle niveaus van harte welkom. Loop je voor het eerst? Laat dit dan even weten aan de coach en hij/zij zal ervoor zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt.

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel vinden de trainingen plaats bij locaties van Alpha Fysiotherapie in Utrecht en Beesd. Bekijk trainingsrooster

Hoeveel kost het om aan te sluiten bij De Hardloopschool?

Wanneer je aan één training per week deelneemt betaal je tussen de 6 en 8 euro per training bij aanschaf van een lidmaatschap of strippenkaart.

Hoe meld ik mij aan voor een training?

Bekijk het trainingsrooster en geef je aanwezigheid door.

Wat moet ik meenemen naar een training?

Het materiaal voor de training zelf wordt allemaal door ons verzorgd. Een aanrader is om een bidon/flesje water mee te nemen en eventueel een handdoek.

Ik heb nog nooit deelgenomen aan een bootcamp. Kan ik dan wel deelnemen?

Bij De Hardloopschool zijn alle niveaus van harte welkom. Is het je eerste bootcamp?

Laat dit dan even weten aan de coach en hij/zij zal zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt en de intensiteit van de oefeningen kan worden aangepast hiervoor.

Ik heb een strippenkaart, hoe lang is deze geldig?

De geldigheidsduur van een strippenkaart is tot 1 jaar na aankoopdatum

Ik wil graag een keer een kennis/vriend(in) meenemen, mag dit en zo ja hoe gaat dit?

Het is altijd mogelijk een nieuwe deelnemer mee te nemen naar de training, deze kan dan bij ons een proefles aanvragen en hiermee eenmalig gratis deelnemen aan een van onze trainingen. 

Ik kan op mijn vaste trainingsdag niet maar wil toch graag die week sporten, wat is er mogelijk?

In overleg kan er altijd worden gekeken of het mogelijk is aan te sluiten bij een van onze andere trainingsmomenten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil graag starten met Personal Training, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Voor het starten van een personal trainingstraject raden wij u aan een mail te sturen naar info@dehardloopschool.nl met daarin een korte beschrijving van wie u bent en wat uw wensen/doelen zijn betreft de personal training. Wij zullen zo spoedig mogelijk dan contact met u opnemen voor verdere informatie en toelichting.

Ik heb mij aangemeld voor een training, maar kan onverwachts toch niet aanwezig zijn. Gaat dit ten koste van mijn tegoed en wat kan ik het beste doen?

Wanneer u merkt dat u een training, waar u zich voor heeft aangemeld, toch niet gaat halen wegens omstandigheden is het van belang dat u zich tijdig netjes afmeldt bij de desbetreffende trainer, tot 1 uur voor aanvang van de training. Gebeurd dit hierna pas zal dit ten koste gaan van uw tegoed.

Ik wil een vitaliteitstraining voor mijn bedrijf/school aanvragen, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Wanneer u graag een vitaliteitstraining wilt aanvragen via De Hardloopschool, raden wij u aan een mail te sturen naar info@dehardloopschool.nl met daarin een korte beschrijving van uw wensen/verwachtingen ten aanzien van de training en voor welke doelgroep de training bedoeld is. Wij zullen zo spoedig mogelijk dan contact met u opnemen voor verdere informatie en toelichting.

Kan ik mijn (waardevolle) spullen makkelijk kwijt op de trainingslocatie?

Ja, er zal altijd een bakfiets met afgesloten bak met slot aanwezig zijn waar eventueel (waardevolle) spullen droog in kunnen worden opgeborgen. Deze zal ten aller tijden in het zicht van de trainer blijven op de trainingslocatie.

Ik heb een inhoudelijke vraag ten aanzien van het wel/niet deelnemen aan een training door mogelijk blessureleed aan een van mijn spieren, hoe kan ik dit het beste aanpakken? Wann

Wanneer er een blessure of klein pijntje opspeelt en je twijfelt over het wel/niet deelnemen aan een van de trainingen, kun je altijd per mail of whatsapp contact opnemen met de desbetreffende coaches voor professioneel advies om samen tot de juiste keuze te komen. De coaches zijn tevens fysiotherapeut.

Welke soorten training geeft De Hardloopschool?

Wij geven hardlooptraining, Kracht/Core en Bootcamps. Dit kan in groepsverband, SmallGroup training of Personal Training. Zie ons aanbod hier.

Hoe werkt de betaling?

Op de registratiepagina kun je kiezen uit verschillende lidmaatschappen of een strippenkaart. Het maandelijkse lidmaatschap wordt m.b.v. een automatische incasso afgeschreven. Voor Personal Training worden afspraken in overleg gemaakt.

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.