Hardlooptraining

Professionaliteit en persoonlijke aandacht van beginner tot gevorderde.

De hardlooptraining bestaat altijd een een loopspecifieke warming-up met aandacht voor looptechniek. Dit gebeurd op een speelse, maar wel serieuze manier. Er wordt geprobeerd een gezonde balans te vinden tussen plezier en het serieus uitvoeren van de oefeningen. Er is altijd ruimte voor plezier en een goed gesprek tussendoor. 

Bij De Hardloopschool onderscheiden wij ons van andere loopgroepjes door middel van kwaliteit van de oefeningen en de persoonlijke aandacht. 

Na de loopspecifieke warming-up zal er een interval programma uitgevoerd worden. Hier wordt ten alle tijden rekening gehouden met het niveau binnen de groep. De trainers zijn in staat het programma aan te passen wanneer je bijvoorbeeld een mindere dag hebt of last hebt van een pijntje. Op deze manier zul je altijd met een voldaan gevoel de training afsluiten. 

Ben je niet opzoek naar fysieke trainingen, maar ga je liever zelf vanuit huis aan de slag? Bekijk dan onze persoonlijke hardloopbegeleiding.

Coaches

Jelmer van der Linden

Jelmer van der Linden

Lucas van Teutem

Lucas van Teutem

SportSport

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.