Vanaf maandag 15 Maart starten we met een nieuwe locatie in Culemborg. Vooralsnog zal er worden gestart met alleen een hardloopgroep, mocht er interesse zijn in een Bootcamp/Kracht training dan kan dit ook gerealiseerd worden. Let us know!

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in en willen allereerst Alpha Fysiotherapie bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie. Dit is een nieuw pand aan de Boschweg 6 in Culemborg, waar gemakkelijk geparkeerd kan worden.

De training zal bestaan uit een loopspecifieke warming-up met focus op looptechniek. Vervolgens zal er een intervalprogramma worden uitgevoerd. Hierbij wordt er gezorgd dat alle niveaus mee kunnen doen en iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. In verband met de huidige corona maatregelen zal er getraind worden in duo’s. De trainer zal tussen de duo’s lopen om instructies te geven. Hopelijk kunnen we snel weer in een echte groep trainen. Wij geloven er bij De Hardloopschool in dat samen trainen elkaar sterker maakt!

Interesse om mee te doen? Geef je aanwezigheid door via ons trainingsrooster of stuur ons een berichtje via contact!