Sportmassage

Wat is sportmassage?

Sportmassage is een vorm van therapeutische massage die zich richt op het behandelen van spier- en gewrichtsproblemen die voorkomen bij mensen die actief zijn in sport en fysieke activiteit. De massage kan worden toegepast voor, tijdens en na het sporten om de atleet te helpen op te warmen, te presteren op zijn of haar best en om snel te herstellen van eventuele verwondingen. De technieken die gebruikt worden in sportmassage zijn gericht op het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van vermoeidheid en pijn. Deze technieken omvatten onder andere knedingen, strekkingen, druk en tapotement. 

Wij kunnen ook op locatie komen

Sportmassage op locatie is een service waarbij wij naar de plaats van de atleet gaan om de massage daar te geven. Dit kan handig zijn voor atleten die bijvoorbeeld op een wedstrijdlocatie zijn of die om andere redenen niet in staat zijn om naar een ons te komen. Wij komen op locatie met de benodigdheden.

Kosten

De kosten van sportmassage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de massage, de locatie waar de massage wordt gegeven. Wij rekenen tussen de €30 en €100, afhankelijk van deze factoren. 

Aanvragen