ons team

Hieronder kun je ons team leren kennen. Een divers en enthousiast team gespecialeerd in het bewegen. Stuur ons een mailtje als je vragen hebt.

jelmer-van-der-linden-de-hardloopschool

Jelmer van der Linden | Atleet en student Fysiotherapie

Passie voor alles wat met lopen te maken heeft. Naast mijn studie Fysiotherapie (laatste jaar) doe ik aan hardlopen op topniveau. Zo loop ik bijvoorbeeld een kilometer in 2:23 en de 10km binnen de 30 min.

Ik haal veel plezier uit het overdragen van mijn kennis en ervaring op andere lopers, ongeacht hun niveau. Het is geweldig om te zien wanneer lopers met behulp van jouw tips en training hun vooraf opgestelde sportieve doelen behalen.

lucas-van-teutem-de-hardloopschool

Lucas van Teutem | Atleet en student fysiotherapie

Mijn naam is Lucas van Teutem. Sport en alles wat erbij komt kijken zijn mijn passie. Wat is er mooier dan dat uit te mogen voeren en dit met andere te mogen doen en delen! Ik ben 25 jaar, volg momenteel de opleiding HBO Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb meerdere jaren werkervaring in fitness en personal training waarbij ik allerlei vormen van groepstrainingen en een-op-een begeleiding geef!
Zelf ligt mijn specialiteit bij het hardlopen en sportspecifieke krachttraining, dit mede doordat ik al mijn hele leven atletiek doe en hier zelf ook veel voor train en wedstrijden loop.
Wellicht zie ik je binnenkort bij een van onze trainingen en kunnen we er samen wat moois van maken!

Interesse om aan te sluiten bij de HardloopSchool?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.