ons team

Leer het HardloopSchool team kennen. Een divers en enthousiast team gespecialeerd in het bewegen.

Hardloopschool-jelmer

Jelmer van der Linden | Atleet en Fysiotherapeut

Passie voor alles wat met lopen te maken heeft. Naast zijn werk als Fysiotherapeut doet Jelmer aan hardlopen op topniveau. Zo loopt hij bijvoorbeeld een kilometer in 2:23 en de 10km binnen de 30 min.

‘Ik haal veel plezier uit het overdragen van mijn kennis en ervaring op andere lopers, ongeacht hun niveau. Het is geweldig om te zien wanneer lopers met behulp van jouw tips en training hun vooraf opgestelde sportieve doelen behalen.’

Binnen de Hardloopschool houd Jelmer zich voornamelijk bezig met het geven van trainingen, het maken van trainingsschema’s en het afnemen van inspanningstesten.

Specialisme

Hardlooptrainingen

Inspanningstesten

Krachttraining

Loopanalyses

Periodisering

 

Hardloopschool-lucas

Lucas van Teutem | Atleet en student fysiotherapie

Sporten in algemene zin is waar Lucas dagelijks mee bezig is en hier ligt dan ook zijn passie.

‘Wat is er mooier dan je passie uit te mogen voeren en dit met andere te mogen doen en delen? Als trainer en personal coach heb ik meerdere jaren werkervaring in fitness en personal training waarbij ik allerlei vormen van groepstrainingen en een-op-een begeleiding geef.’ 

Lucas zijn specialiteit binnen de sport is het hardlopen en sport-specifieke krachttraining. Hij is een fanatiek hardloper en neemt regelmatig deel aan wedstrijden.

‘Wellicht zie ik je binnenkort bij een van onze trainingen en kunnen we er samen wat moois van maken!’ 

Specialsme

Hardlooptrainingen

Bootcamps

Krachttraining

Afvallen

Personal Training

 

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.