trainingsrooster

Hier kun je het trainingsrooster vinden en je aanwezigheid bij een van de trainingen bevestigen.

Om deel te kunnen nemen aan de trainingen heb je een geldig lidmaatschap nodig of een strippenkaart. Klik hier om de opties te bekijken.
Eerste training is gratis!

Aanwezigheid doorgeven

Geef in de kalender aan welke training je aanwezig bent. Let op: nadat je je aanwezigheid hebt doorgegeven wordt er gekeken of je een geldig lidmaatschap of strippenkaart hebt. Bekijk onze opties hier.
Eerste training is gratis!

Je kunt bovenaan het trainingsrooster kiezen uit onze trainingslocaties.

oktober 2020
madiwodovrzazo

Locaties De Hardloopschool

Alpha Fysiotherapie Utrecht

Ina Boudier-Bakkerlaan 115, 3582 XN Utrecht

Alpha Fysiotherapie Beesd

Voorstraat 34, 4153 AL Beesd

Locaties Kracht/Core/Bootcamp

Alpha Fysiotherapie Utrecht

Ina Boudier-Bakkerlaan 115, 3582 XN Utrecht

Niveaus

Niveau 1 De lopers in dit niveau zijn weinig belastbaar.

Zij zullen mogelijk veel moeten wandelen. Hierbij veel aandacht voor loophouding en opvoeren van belastbaarheid.
Er wordt toegewerkt naar 3 -5 km achtereen kunnen lopen.

Niveau 2 Deze lopers hebben de belasting van hardlopen van korte afstanden onder de knie.

Aandachtspunten van deze groep is vergroten van de afstand en verder vergroten van toename belastbaarheid. De deelnemers worden in staat geacht 5 km achtereen te lopen zonder pauze. Veel aandacht voor coördinatie en rompstabiliteit.

Niveau 3 De lopers in deze categorie raken niet zo snel meer geblesseerd.

De lopers uit deze groep kunnen een aantal trainingen per week aan. De deelnemers zijn in staat om hardlopend 10 km zonder pauzes af te leggen. In de trainingen wordt gewerkt aan het behouden en vergroten van de belastbaarheid. Deze groep komt voornamelijk om recreatief de loopsport te beoefenen, met een knipoog naar de prestaties. Het programma is gevarieerd en bevat alle onderdelen van loopscholing, corestability tot intervaltraining (lang/kort) tot een duurloop.

Interesse om aan te sluiten bij de HardloopSchool?

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en ontspannender lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe gebruik ik het lichaam zonder overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf met een training en maak kennis met een hele nieuwe loopervaring.